Over Crownies

.

Over Crownies

.

 

Crownies is al meer dan 10 jaar het waarderingssysteem voor kinderen en jongeren in Den Haag.  

Jongeren en kinderen doen mee aan activiteiten die Den Haag een stukje mooier en veiliger maken. Denk hierbij aan helpen bij een buurtfeest, een sporttoernooi organiseren, wandelen met ouderen, opruimen in de wijk, buurtwacht, oud papier ophalen, groenvoorzieningen bijhouden enz. Met deze activiteiten sparen de deelnemers Crownies. Met de Crownies kunnen zij beloningen bestellen op de site of met een groep sparen voor een gezamenlijk doel.

 

Wil je meedoen? Lees hier waar je begint:

 

Deelnemers

Je kunt meedoen met Crownies als je tussen de 8 en 23 jaar oud bent en een account hebt op deze site. Via een activiteitenbegeleider doe je mee aan activiteiten in jouw wijk en kan je Crownies sparen. Waar vind je een activiteitenbegeleider? Meestal is dit de meester of juf van het buurtcentrum/school of sportvereniging. Vraag er maar naar. Of neem contact op met ons via crownies@denhaag.nl. Wij kunnen je helpen met zoeken.

Met gespaarde Crownies kan je beloningen bestellen in de beloningenwinkel of je spaart met je groep voor een gezamenlijke beloning. Die beloning kunnen  jullie met elkaar verzinnen. Wat denk je bijvoorbeeld van met z’n allen naar een pretpark, uit eten of naar de bioscoop? Crownies sparen om een ander te helpen kan natuurlijk ook! In de beloningenwinkel kan je ervoor kiezen jouw Crownies aan een goed doel te geven.

 

Meld je hier aan om een account te maken: https://www.crownies.nl/deelnemer/register. Jouw begeleider helpt je daarna verder.

 

Activiteitenbegeleiders 

Ben je betrokken bij een buurtcentrum of welzijnsorganisatie en wil jij zoveel mogelijk jongeren en kinderen in de wijk enthousiasmeren en in beweging krijgen? Heb je ideeën voor activiteiten? Zet dan Crownies in bij je activiteiten! 

 

Mail ons op crownies@denhaag.nl. Wij nemen contact met je op, zodat we in gesprek kunnen over de mogelijkheden.

 

Activiteitenaanbieders

Wil je de omgeving van je organisatie mooier maken? Ben jij voor samenwerking en participatie in de wijken van Den Haag? Zet Crownies in om dit doel te bereiken. Door Crownies aan te kopen, maak je als klusaanbieder activiteiten voor activiteitenbegeleiders en deelnemers mogelijk.

 

Heb je interesse? Stuur een mail naar crownies@denhaag.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Crownies werkt volgens de wet- en regelgeving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

 

.